VEEL GESTELDE VRAGEN:

Wat zijn de tijden op zondag 5 juni?

- Het terrein gaat open om 14.00 uur en de eerste artiesten beginnen om 14.30 uur, de eindtijd is ca. 19.00 uur. Na afloop is op hetzelfde terrein het Flinke Pink Festival, dus je hoeft het terrein niet gelijk te verlaten om 19 uur. Wel geldt als je het terrein eenmaal verlaten hebt je opnieuw entree dient te betalen. Vanaf 19.00 uur heb je toegang met het Flinke Pink toegangsbandje.

Welke horecavoorzieningen zijn er?

Op het terrein is een uitgebreide horecavoorziening, diverse bars en foodtrucks. Om die reden is eigen eten en drinken niet toegestaan. Aangezien we gebruik maken van het festivalterrein van Flinke Pink gelden dezelfde huisregels en die vind je HIER

Moeten kinderen ook entree betalen?

Ja, alle bezoekers betalen entree, dit geldt niet voor kinderen in buggy's en kinderwagens. Op het terrein zijn voor de kinderen enkele springkussens aanwezig.

Hoe betaal ik bij de horeca?

Het evenement is grotendeels cashless, bij alle horecapunten betaal je snel en eenvoudig met je pinpas of smartphone. Daarnaast kun je tegen contante betaling een consumptiepas kopen waarmee je bij alle horeca drankjes en eten kunt halen.

Andere vragen?

Stuur een mail naar info@evenementenwesterkwartier.nl, bij voorkeur met je naam en telefoonnummer.